З мiста у село

Сергей Надубов
В дівках довго я «сиділа»,
Вийти заміж не могла.
Та, нарешті, я зустріла
Хлопця гарного з села.
В нього очі, наче небо,
Наче полум’я вуста.
Біла сукня мені треба
І обручка золота.

Приспів:
На весіллі, на весіллі
Усім весело було,
Бо кохали дуже сильно
Він її, вона його.
На весіллі, на весіллі
Дуже весело було,
У суботу та в неділю
На весь світ гуло село.

Жити в шлюбі дуже важко,
Якщо ти живеш в селі.
Це життя, як люди кажуть,
В купі гною та багні.
Через місяць зрозуміла,
Що ж таке воно – село.
В місто пташкою летіла
Там моє життя було.

Ти пробач мені мій милий,
Що втекла від тебе я
Та не має в мене сили,
Де село твоє – де я.
Так тікають люди в місто
Геть подалі від землі.
Вже від люду в місті тісно
Та порожньо у селі.