Частушки. пакахала 76

Микола-Стихоплёт
ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА… 76

Пакахала забулдона
 Сэксапильнага пижона,
 З им гуляю у любов –
 Ён мяне снашаць гатов…

Пакахала качагара
 Дзева знойная Тамара,
 Надта страстны качагар –
 У штанах яго пажар…

Пакахала, пакахала
 Неяк ваньку и михала,
 Ноги страстна раздзвигала
 И абодзьвум я давала…

Пакахала дыпламата
 И цяпер жыву багата,
 Бо у Васьки супастата
 Ёсць бабло завжды и хата…

 Микола-стихоплёт 201