Фершробен

Олись Лапковский
Фертом губоньки складає, фантасмагорично  фиркає-фукає франт:
«Фершал - фетиш фабрикантки,фазанячий фист до фески!»
Фалди розправила з фаю та у фанданго пішла.
- Ви мій фантазм! - вдарили дико
фанфари.
- Я Ваш фантош! – до
фарбіток губами припав. Пінилась фанта у білім фарфорі.
Фант цілувати мені  фабрикантку
                сьогодні
фершалу фарт. 
ОБЕРЕЖНО
ФЛІРТ 
            прихований фатум