Не втрачай

Таисия Цыбульская
Контроль не втрачай, бо втратиш
голову назавжди,
не вір, бо якщо повіриш -
не виринеш із води.

Заманить на дно безодні
оманливий блиск зірок,
приваблює вид коштовний,
здається, зроби лиш крок!

Любов у книжках солодка,
повіриш - утратиш сон,
та пам'ять її коротка,
фальшивий розкішний трон.

Контроль не втрачай, бо втратиш
голову назавжди,
не вір, бо якщо повіриш -
спробуєш гіркоти.

20.09.2017