В жизни у нас всего бывает

Матрёна Донченко -Дидок
В житті у нас всього буває,
Бувають дні і смутку, і жалю.
Але я завжди Боженьку молю
Нехай погане все минає.

Якщо з очей і скотиться сльоза,
То щоб була тільки від щастя.
Щоб лихо нас минало і нещастя
В журбі душа щоб не була.

Щоб нам зустрічались добрі люди,
Щоб сонечко світило всюди.
Якщо не так щось буде
Ми знаєм, Бог нас не забуде.

Підкаже як нам далі жити
Як справи добрі нам творити
До Бога тільки прислухаймось
І ніколи його не цураймось.