***

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *

Діва—Жона є
Сина у Божі ясла
Палала ясно
І не погасла
Все: Бог — старатель
Стирать главу змі;єву —
Між серцями стирати
Крицю зубів його!


Божа їжа!
Када;нсам — прогобеле;нную.
Боже, дай резонансну!
Серцем — Вселенную...
В серцях накапування!
Божая Наречена:
Наперед нара;;джена —
І прорече;на!


Все тому, що Бог:
Камінь об камінь —
І бли;скавка-крес
Вона над віками…
Все тому що пожертва —
Ми вступаєм в безсмертя

21.9.2012