Вдхдвд

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *

Відхід від тигрів —
На скелі мисливські
Відхід від мисливців —
До тигрів на скелі
Відхід на небо —
Від чого-небудь



Я скеля!
можу родить не абищо,
Світ у розділля гряде
Коли не приходять до Бога,
до Вишнього, —
нижчий з’їдає людей.

3.11.2011