В ра

Игорь Степанович Шевчук
        Віра


На камінь дивиться.
Зелень полонена.
На камінь дивиться. Невід.
Пророк може буть!
тільки в Небі.


На камінь плачуть
в дощах червневих.
Дійшлись...
Пророк
може буть
з Словом в Небі.


Проміннями сушиться.
В каміннях невід.
Усе рине. Звідки-невідь.
Бо сушить він, празний!
Язик у Небі.


Камінь. Що є готовим?
Не вість...
вість.
Жезл віри в камінь!
Різниця єсть слово.
Амінь.

11.03.2009