si seulement...

Ли Сандра
Si seulement...*



... якби дожити до власного щастя
щоб ніхто не змінював плани
щоб ніхто не слідкував
не підглядав не заважав
не заздрив не пліткував
не брехав не любив навіть
роби що хочеш живи де хочеш
смійся коли хочеш
коли хочеш плач
ти завжди роздавала щастя
своєю виразною посмішкою
можливо в долонях твоїх щастя
тримай його для себе
бо ніхто не віддасть ніколи
ти заслуговуєш на щастя
воно чекає... чекає коли
скінчиться дощ
не знаю я що таке "свёкла" бо є "буряк" 
просто відчепіться від мене
назавжди
якби дожити ...
до власного щастя


*/ если только (якби...) (пер. с франц.)

**/ Блюменбаум - авторка з примітивними віршами (як і у більшості тут з повною "купою" відгуків), що клацає на моїй сторінці


PS. радій, Лі, що ти не блюменбаум**

блюменбаум блін (
блюменбаум блін (
блюменбаум блін (