a little rose

Поли Марко
It was a little rose
Into darkness she smell
As last unhappy morning
Without shout, shame
And bloody fearsome eyes.
However l feel freedom -
Heaven promise me -
Good bye my poor life.
And probably tomorrow
I become a leader of suicides.