Льв в

Княжна Путятична
Він з ароматом кави -
Чарівне місто Львів..
Казковий та яскравий
У вирії  скарбів..

Охоплення бажанням,
Згубитись по між днів..
Забути  існування -
В безмежжі почуттів ..

І пташечкою стати..
Крізь полум'я вогнів,
Летіти, щебетати.
У мрію - місто Львів ..