До щастя драбинка

Юлия Языкова Степко
Збентежене серце,
Я подумки в тиші,
В бігах сьогодення,
Як ті сірі миші.
І тіло лоскоче
Від кос волосинка,
Валізи в мандрівку,
До щастя драбинка.
Намисто на шию,
Незайманний подих,
Обов'язки змию
Під душем і сполох.