Холодна вода! в пам ять Скрябiн заповiт залишив

Ольга Чередниченко
Знайди в холодну воду.
Не бiйся намочити ноги,
Переписати киллометри льоду,
З дельфiнами на той бiк моря.

А ти чекаешь сигналу маяка,
Голосу старого хриплого моряка:
"Знайти захочеш? Iди шукай"!

Не знала сама я тiєї води... Але знайшла свiй берег!!! Шукайте життя легке та просте, а пушки у глибоке море повикидайте! Щоб дiти незнайшли!
10:32 23.09.2017