Там

Елена Сауленко
 Там у квітучому садочку,
 Там, де дівчина косу в'є,
 До неї парубки всі линуть,
 Але кохання немає.

 приспів:

 Де ж ти мій парубку,
 Де ж ти мій любий,
 Де ж ти кохання моє?

 Там всі дівчата, всі вродливі
 Усі пишаються собой
 Ну а всі парубки щасливі
 Бо вже знайшли свою любов.

 п-в.

 Там розійшлися всі по парам.
 Там зустрічають всі зорю.
 Тільки одна лишилась досі,
 Та, що чекає долю свою.

 п-в.