Милесенька

Николай Стах
Музика, вокал і відеоролик: Сергій НАГОРНИЙ (Maestro) - Милесенька
https://www.youtube.com/watch?v=ax3jByO5EmY

Мелодія, гітара, виконання: Юрій Пілішкін - Милесенька



Непорочна, непогрішна, чиста ніби роси,
Ти моє кохання світле, мої світлі сльози.
Та повинен від’їжджати я у край далекий,
Пам’ятай мене, кохана, у цей час нелегкий.

Милесенька, гарнесенька -
Вік не позабудеш,
Вірнесенька, ріднесенька,
Моїм щастям будеш.

Пам’ятай, як ранок прийде в сонячним промінні,
Пам’ятай, як місяць зіййде й кине довгі тіні,
Пам’ятай мене в усьому ти до до новосілля,
Й відсвяткуємо з тобою радісно весілля.

Милесенька, гарнесенька -
Вік не позабудеш,
Вірнесенька, ріднесенька,
Моїм щастям будеш.