Що воно за таке любов?

Натали Дунаевская
Що воно за таке любов?
Це питання завжди одвічне:
Нерозгадане, символічне...
Його сутність основа-основ,
Його мова завжди трагічна.


Ми його  шукаємо знов
Почуття нам усім знайоме,
Відкидаємо невагоме,
Щоб проникнути в суть основ.


Нерозгадане почуття!
Як тяжіння Землі до Неба,
Вічна милість Бога до тебе,-
Подарована суть буття!


Залишається тільки жить,
Береги цю іскру палючу,
Ніби рану: тяжку і болючу,
Бо ніде не знайти вороття.