Щастя не поруч...

Натали Дунаевская
Щастя не поруч, ніде і не всюди! 
Щастя у тобі, будь-де і завжди!
В своїй душі ми малюєм етюди: вічного суму, булої краси...


Очі сміються і серце співає
Розум у тобі кричить: "Ура!!!"
Душа на мить про все забуває,
Думає, в небо летіти пора.


Діла немає, що поруч з тобою,
Люди подумають,
І не дарма!
Що відчуваєш- відомо самому.-
Поруч з тобою нікого нема!


Ти розквітаєш потроху від вражень,
Це помічають і заздрять тобі.
Ти над землею безпечно літаєш,
І не розвінчати раю круги.


Кожному стало тепер зрозуміло:
Щастя приходить зі спокоєм душ!
В дійсності цьому немає причини!
Крихкий кришталь в своїм серці не руш!