Каламбур на беларускай мове - 174

Леонид Ганчаров
Каламбур пра алкагалічку Аню

Піла яна без страху і смеласць АНЯ  МЕЛА -
Спужалася сягоння і нават АНЯМЕЛА:
З гарэлкаю бутэлька хістаецца ДЫ  КПІЦЬ:
"Даўно цябе чакаю, сяброўка, піць ДЫК  ПІЦЬ!"
***

Каламбур про алкоголичку Аню

Пила она без страха и смелость Аня имела -
Испугалась сегодня и даже онемела:
С водкой бутылка качается да издевается:
"Давно тебя ожидаю, подружка, пить так пить!"