З тобою бути

Наталья Бидненко
З тобою бути сном пахучих трав,
Розливом вод, коли шаліють весни,
І зеленню некошених отав,
Й веселками сплітати перевесла.

З тобою бути – як на волі птах
І бути світлом в світі недовіри.
Аквамарином бути в небесах,
Коли на душу тисне небо сіре.

З тобою бути водограєм рим
І розсипом зірок в нічному небі.
І бути Словом. Стислим і п’янким.
То й більш нічого, мабуть, і не треба.

З тобою бути…