***

Антонина Димитрова -Болгария
Бюрократщината души
волнокрилия ми дух,
за да стана роб послушен
без очи, уста, без слух…
В ярост тъпче ми  крилата
да не мога да летя.
Лепва ми на страх печата
в разума и съвестта.
Гази всяка съпротива
волята ми да сломи.
Заразително щастлива,
вред разпръскваща  лъчи
е покълнала в душата
радост от ухаещ цвят.
Любовта и добротата
тържествуват в моя свят!
25.09.2017г.