26, 09, 2017

Светлая Две Тысячи 10
напрыканцы чарговага аўторка мяне зусім заторкала . Сумнеўны трэш, з якога ўраджаю не збярэш ... Ні розуму, ні страўніку, ні воку... Бяры , хапай , што зможаш, ды ўцякай ...дадому, да мяжы , да сонца. Так нецікава тут бо ...