Весна - пробудження природи...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Услышь Дыхание Весны"

«ВЕСНА – ПРОБУДЖЕННЯ  ПРИРОДИ...»

...Весна – чудовий час в природі...
Світ прокидається тихенько...
Життям насичується... Світлом...
Енергією... І теплом...

Яскраве сонце в піднебессі
Стає тепліше та добріше...
І обіймає світ квітучий,
Неначе ангельським крилом...

...Сніг тане... Створює бурульки
На гілочках дерев прозорих...
Струмки з'являються, калюжі...
Парує мріями трава...

Птахи здалеку прилітають...
Веселі пісеньки співають –
Про перші промені весняні,
Про хвилі дивного тепла...

...З-під снігу талого мрійливо
Виходять проліски блакитні...
І ніжним флером покривають
Світанку простір золотий...

Блиск перловий роси ранкової
Чарує погляди та душі...
А посмішки листочків перших
Дарують сяйво юних мрій...

...Сади у квітах потопають...
У ріках жвавих, повноводних
Вода оновлена струмує...
Дух пестить свіжий вітерець...

Весь світ наповнюється сонцем...
Натхненням... Пахощами щастя...
Віршами... Фарбами фантазій... 
Та співом люблячих сердець!!!