CITY

Скайй
 Business is a substitution for Fight
 Money is substitution for Blood
 Gym is substitution for Energy
 Machine is substitution for Sex
 Luxury is substitution for Happiness
 Light is substitution for Sun
 Movie is substitution for Emotions
 Drug is sunstitution for God
 Emptiness is substitution for Religion
 Career is substitution for Life
 but no
 substitution for
 Death