Материнское сердце

Матрёна Донченко -Дидок
Пригорнися до мого серденька,
Може щось і підкаже тобі.
Ти ласкаво всміхнися рідненька,
Тебе біль не торкнеться тоді.

Оживе усе немов у казці,
І освітить усе навкруги.
Засіяє яскравим намистом,
І залишить свій слід назавжди.

Душа твоя заграє мов сопілка,
Заспіває співом солов’я,
І цвістиме, як калини гілка
Вимовляючи твоє ім’я.

І не буде у душі твоїй болю,
Дай їй, Боже, щасливу долю.
Щоб життя було світлим, як сонце,
Й заглядало у кожне віконце.