Згадка

Вика Кидик
Хіба можливо роки ці забути,
Їх сміх, бійки і втечі з хороших уроків,
Невже це все? Невже нам не вернути,
Отих днів які минули абсолютно.
Тоді ми скоріше закінчити хотіли,
Але на випускному чомусь ми час хотіли повернути,
Ранкові будні і в школу я не хочу
Можливо ви не вивчили і стало на душі не так тривожно,
Тепер хотілось б на хвильку повернутись,
Згадати моменти які між нами не забулись.