Все чудово! Все добре зi мною, в менi

На Манжетах Вишиванки
Все чудово! Все добре зі мною, в мені.
Плин годинника досить цікавий:
У світанки яскраві, у сонячні дні,
У думки з філіжанкою кави.

Я вернулась до себе, знов вдома душа.
Відхилила ряд тем і сюжетів.
Їх творила з безсоння рядками вірша,
Підбирала мотив в Інтернеті.

Воскресила в собі ніжний поклик весни,
Відтепер я співець ріднокраю.
Замальовую кольором вранішні сни
І живу!... Вже живу, не згораю.