Спокойна нощ, любими мой! - Спокойная ночь, любимы

Мария Шандуркова
***

Спокойна нощ, любими мой!
По небесата бистри
се плискат в звездния покой
най-светлите ми мисли...

Те твоя сън ще озарят
със сънища красиви!
Над тебе ангели ще бдят,
с крила ще те помилват!

Спокойна нощ! Звезди звънтят
и ангелите пеят.
Заспива уморен светът,
а аз за теб копнея!

Мария Шандуркова, 2011 г.