З днем вчителя! укр

Людмила Анишкова
Чом  жоржини, айстри так палають,
Мов  вони пiдпаленi вогнем?
Це  учителiв  вони  вiтають
З  золотавим  i  святковим днем!

Хай осiннiй дощ надворi  плаче,
Чи  вiтри гуляють по степам,
У очах ваших  добро завжди я бачу,
Вiд душi  бажаю щастя вам!

Знаю,що нелегко вам бувае:
Зошити, тривоги та дзвiнки.
Та сьогоднi всi здоров*я  вам бажають,
Учнi  вашi,  Iхнi  всi батьки!