Чому...

Александр Соседка
Чому людей не мучить совість
Коли з неправдою живуть?
Чому гріхи і випадковість
У пекло душеньку женуть?

Тому,що скрізь живе байдужість.
Бо вже добро слабіш за зло.
Тому,що непохитну мужність
Кудись заобрій занесло.

Та як же нам брати і сестри
Дивитись в очі праотцям?
Вантаж гріхів так тяжко нести
На суд до Божого лиця.

Скажіть !Чому такі зухвалі?
Неначе смерть обійде нас.
Життя лукавому продали,
За вчинки каючись не раз.
Сосєдка О.Д.           28.09.2017 р.