Солодкий аромат твоiх нових парфумiв

Прокопенко Юрий
Солодкий аромат твоїх нових парфумів,
Нахабно греблі рве самотнього життя.
Дає натхнення чистий здичавілий струмінь,
Живу енергію весни в серцебиття.

Ти – радість днів, ти надзвичайна жінка в світі,
І небом створена для щирих милувань.
Я вдячний долі за дарунки розмаїті,
Коли в обіймах ти – бажаю святкувань.

Лечу з тобою й теплі висхідні потоки
Тримаю міцно, наче птах на висоті.
Немов у снах, та я щасливий на всі боки,
Ти шлях вказала у заграви золоті.

Солодкий аромат твоїх нових парфумів,
Звабливо-ніжний, так полонить і п’янить.
Здіймає силу в кільканадцять тисяч струмів,
Усе навкруг квітує, йде наосліп мить.

21:48, 30.09.2017 рік.

Зображення: http://posekrety.ru/stilnie-sekrety