***

Мария Вахненко
Мені багато від тебе не треба:
Кілька рядків і кілька теплих слів.
І враз для мене засіяє небо,
Життя заграє сотнями вогнів. 
       Мені від тебе треба небагато:
       Один дзвінок і голос твій почуть,
       Що в тебе все гаразд, переконатись,
       І з радістю полегшено зітхнуть.
Мені від тебе треба зовсім мало:
Зустрінути і в вічі заглянуть
І в них побачить,як колись бувало,
Відблиск кохання, а не каламуть.
      Мені від тебе зовсім мало треба:
      Хоч раз відчути ніжний дотик твій,
      І щиро так звернутися до тебе:
      "Пробач,єдиний,незабутній мій".
Лист чи дзвінок один лиш раз на місяць
Нехай усі кордони перетне,
Аби я знала:є на білім світі
Душа,ще небайдужа до мене.