Little Betty Pringle she had a pig...

Наталия Мисюра Валге
Little Betty Pringle she had a pig,
It was not very little and not very big.
When he was alive he lived in clover,
But now he's dead and that's all over.

Jonny pringle he sat down and cryed.
Betty Pringle she lay down and died;

So there was an end of one, two, three,
Jonny Pringle he,
Betty Pringle she,
And Piggy Wiggy.

*

У крошки Бетти Прингл была эта свинка --
Средних размеров, широкая спинка --   
Валялась в лучшем клевере, хлев -- как дворец,
Да вдруг померла, и -- всему конец!                Как...

Джонни Прингл на полу рыдает,
Бетти Прингл в постели умирает!

Всех трех конец печален, что ни говори:   
Джонни Прингла -- раз,
Бетти Прингл -- два,
Пигги-Вигги -- три!