О людях

Валентина Волкова 9
Люди, добрі люди! Що ж це з нами стало?
Як же це ми Істину вічну не впізнали?
Правду – Спільне Благо – Істину від Бога –
в багні утопили,
Ринкові відносини - сатанинську силу
Підняли високо: темно в світі стало!
Ринкові відносини –
гроші й голод, кров і холод –
це ж Землі нещастя!
Тільки не кажіть, що ви цього не знали.