Я не вiдьма

Маргарита Гордиенко
Не кажи мені, що відьма!
Я не відьма, я мольфарка,
Історичним я корінням
Українка, не коцапка!

Я душу цілю корінням,
А не злостю! У надії,
Я свої скупаю болі
Та відновлюю всі мрії!

Не кажи мені, що відьма,
Я проклять не насилаю,
Можу лікувати серця,
Що любові той не знають.

В мене в серці чорні болі
Не живуть – лише надії,
Не кажи мені, що відьма,
Не давай знищіти мрії!