Роберт Геррик. Н-17 Измена

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-17) Измена

Ростки измены глушат добрый всход;
Кто пестует её – преступник тот.


Robert Herrick
17. Treason
               
The seeds of Treason choke up as they spring,
He Acts the Crime, that gives it Cherishing.