О единении всех

Валентина Волкова 9
   Все, що відбулося, все, що одцвіло,
                Темрява віків недарма поглинає.
                Бо позаду – помилки, попереду – світло,
                вище Світло Правди!
                Хай же воно нас усіх єднає!