Поздоровлення для Руслани

Юрий Денисенко
Рідні та друзі в цей день до тебе поспішають,
Усі тебе із Днем Народження вітають.
Сьогодні і я привітаю тебе,за інших не гірш,
Лише допишу я для тебе цей вірш.
А побажаю я тобі: здоров'я, щастя і достатку,
Нехай тебе завжди оберігає Бог; хай буде все в тебе в порядку,
А ще щоб у сім'ї було все мирно й гладко!