Ерге ятып

Алие Кендже -Али
Ерге ятып, эллериме топракъ алам,
Язлар сувукъ, къайдан сыджакъ кельсин?
Сен унутасынъ, мен ич унытмам -
Бу ер бизим, бизим, бизим, бизим.
Сен унытасынъ, кимге ишанып?
Биз олмасакъ, олар къуванаджакъ.
Сен унытасынъ, озюни сатып.
Къайдан кельсин Ватаныма сыджакъ?