Day

Мороз Сергей
Rock - run
Rome, rum.
Wake up,
Take gun.

Rhythm - rain,
Snow - years.
My pain,
My tears.

Breath - life,
Wave - might,
Don't sleep,
Stop light.

Flash - ray,
Dark - moan
Go away,
Day's gone.