Вихователь

Ирина Галавина
 

Хто навчає нас читати,
Рахувати i писати,
Вiршики декламувати?

У садочку вихователь!

Хто навчає нас спiвати,
Хороводи танцювати,
У цiкавi iгри грати?

У садочку вихователь!

Хто навча нас спiлкуватись,
Щиру дружбу цiнувати
Ще й батькам допомогати?

У садочку вихователь!

Хто на час у змозi стати
Замiсть мами, замiсть тата,
Ласку дiткам дарувати?

У садочку вихователь!

То ж дозвольте привiтати,
I гараздiв побажати,
I пошану дарувати
Вам, шановний вихователь!