9 Травня

Андрей Ардашев
Проминуть дощі квітневі згодом,
Обрій приховає смуги втрат.
Травень – переможець, як солдат,
Начебто воскресне над народом
Вишивкою мрій, надій, троянд.
Хай лунає з миром Неньки пісня
В шепоті сердець і прапорів,
Доки небо рідного Полісся
Ллє блакить над золотом полів.