Ердаги одамлар

Рахим Карим
Ердаги одамлар бироз носирро;,
Ердаги одамлар бироз фоси;ро;.
Ердаги одамлар андаккина тунд,
Ердаги одамлар бироз осийро;.

Ўргимчак тўрида улар фозилро;,
Ўргимчак тўрида улар одилро;.
Ўргимчак тўрида андаккина ;ур,
Ўргимчак тўрида улар шоирро;.

Ердаги одамлар бироз бахилро;,
Ердаги одамлар бироз ба;иро;.
Ердаги одамлар андаккина ;ўрс,
Ердаги одамлар бироз ва;шийро;.

Ўргимчак тўрида улар сахийро;,
Ўргимчак тўрида улар юмшо;ро;.
Ўргимчак тўрида андак ме;рибон,
Ўргимчак тўрида улар инсонро;.

Ердаги одамлар бироз ;айвонро;,
Ердаги одамлар бироз а;мо;ро;.
Ердаги одамлар андаккина гўл,
Ердаги одамлар бироз жо;илро;.

Ўргимчак тўрида улар соддаро;,
Ўргимчак тўрида улар оппо;ро;.
Ўргимчак тўрида андак ра;мдил,
Ўргимчак тўрида улар маъсумро;.

Ердаги одамлар бироз лўлиро;,
Ердаги одамлар бироз мўриро;.
Ердаги одамлар андак алдамчи,
Ердаги одамлар бироз сот;инро;.

Ердаги одамлар бироз уруш;о;.
Ердаги одамлар сал миллатчиро;.
Ердаги одамлар андак риёкор,
Ердаги одамлар сал ту;матчиро;.

Ердаги одамлар сал ;алатиро;,
Ердаги одамлар сал ;афлатиро;.
Ердаги одамлар дейди ну;ул пул,
Ердаги одамлар сал сафсатиро;.

Ўргимчак тўрида улар одамро;.
Ўргимчак тўрида улар инсонро;.
Ўргимчак тўрида са;лаяпман жон,
Ўргимчак тўрида менга енгилро;.

Ердошлар, бўлайлик сал самимийро;,
Ердошлар, бўлайлик сал одамийро;.
Алло; инъом этган Ерни асрайлик,
Ўргимчак тўридан бўлсин афзалро;!