***

Ильгизар Садыков
Жаным,бэгерем, алтыным,
Тормыш юлында минем юлдашым,
Син булганда мин бэхетле,
Шунын очен сина мен рэхмэтле!

Жаным, бэгерем, алтыным,
Тик син генэ минем язмышым,
Белим ник монда уйларга,
Телим синен янда булырга!