Я зникаю у свiтосприйманнi

Катерина Жебровська
В.Сильвестров ТРІАДА (1962/1966),
Цикл з 13 п'єс, об'єднаних у три розділи
Є.Громов (рояль), "20 років потому"
«КалитаАртКлуб», Київ

Я зникаю у світосприйманні…
Я – немає… Є Світло і світ…
Ноти-з’єднання… Переплітання
У одне неповторне я-мить…

Я зникаю… Вібрації серця
Витинають мої почуття…
Я і тиша… Розмова відверта…
Ритм Любові… Любов, як життя…

Я зникаю між вчора і завтра…
Світло вабить…Безмежжя… Земля…
Споглядання – Небесна посвята…
Я – немає… Звучить майбуття…

22.09.2017