Невагомiсть Торкання до серця

Катерина Жебровська
В.Сильвестров "……………….",
В.Сильвестров (рояль), "20 років потому"
«КалитаАртКлуб», Київ

Невагомість… Торкання до серця
Дивним спокоєм давніх картин…
Безкінечні промінчики Світла
Витирають ймовірність провин…

Неквапливість… Торкання до серця…
Час не знає про сум забуття,
Заліковує рани подерті,
Заколисує… Вічність п’янка…

Необхідність… Торкання до серця
Токів інших співзвучних сердець…
Глибина не бринить на поверхні…
Глибину закладає Творець…

22.09.2017