ДО ВИХ1ДНИХ

Наталия Боровская 2
Бажаю теплих вихідних!
Ви приготуйтеся до них.
Щоб дуже гарно відпочити,
У ліс з родиною сходити.

Залиште дома всі турботи,
Сумні думки, тяжку роботу.
Душі і тілу треба бонус –
Від трудоднів підняти тонус.

Подихайте повітрям свіжим,
Погрійтеся в промінні ніжнім,
Ходіть босоніж по траві,
Дари збирайте лісові.

І, залишивши сум і втому,
Бадьоро повертайтеся додому.
Несіть з собою мир і ласку,
Творіть життя своє, мов казку!
22.09.2017 Н.Б.