пiзнe

Александр Ярошевский
коли відкинутi вже чисті прості первні
коли вже так як треба не получиться
розпочинаються перетини химерні
в химерні вузлики пов`язані сполученнями

і люде в тим живуть
про те говорять
про те не вітер виє -
скрегчуть двері

то біль після життя - насправді чи не вірити?
й по що ж бо то їй й вірити,
химері...