Нарисувах те с мисъл - Нарисовал тебя мыслью

Мария Шандуркова
***

Нарисувах те с мисъл
върху облачен пух
и до мене пристигна
дъжд, оголен до смут.

На косите ми нежно
сложи късче луна,
а пък аз си останах
мокра, тъжна жена...
 
Мария Шандуркова