Лесю, Вам

Тонина Аг
від душі на згадку -
про слова,
що живуть
у Вашому серці

..............

Ти присип мене волоссям
Золотого листя ласки.
Ми удвох. Усе збулося.
Осінь. Щастя... Наша казка.

Сонцем сміху в мене влийся.
Ніжність в душу - рідний погляд.
Знало небо, що колись я
Із тобою буду поряд.

Неймовірна наша осінь…
В пам’яті назавжди казка -
Ти присип мене волоссям
Золотого листя ласки…