Смикнув вiн дiвчинку за косу

Белякова Светлана Николаевна
Смикнув він дівчинку
за косу, говорять
не чіпай, як сестричку.
А коса ж звивається,
як змійка, як тут утриматися
бідному Сені.
Смикнув ще, бант розв'язався,
ну чого ти до дівчинки
прив'язався.